Print

Print


It seems like an issue with the script that fetches Geant4 data:

SimDist/scripts/install-geant4-data.sh

The relevant error I see in your file is "/bin/sh: line 3: -nv: command 
not found" - this matches "wget -nv -P ${datadir}" in the script above.

It's a strange error and I don't know what to suggest from there but 
hopefully it's a starting point.

What OS are you doing this on? Also want to know what shell you're using, 
and version numbers for make, cmake, wget, cvs.

Wild guess: is it possible you're running make in an environment with a 
different end-of-line character than the environment in which you ran cvs 
(e.g. running CVS on Windows, copying the files to Linux, and running make 
there)? I got bitten by a such a bug a while back, and it gave a similar 
error from the shell.

On Mon, 1 Oct 2012, Kyle McCarty wrote:

> Hello,
>
> I'm working for Maurik and I'm trying to get SLIC working. I've
> followed the directions here
> (http://nuclear.unh.edu/~sarahp/HPS/Software/Building_HPS_Software.html),
> but I keep getting an error and neither I nor Maurik can figure out
> what's causing it. I've attached the output from the commands I am
> using. It seems to be a a GEANT4 issue. Can you advise me as to how I
> should proceed?
>
> Thank you,
>
> Kyle McCarty
>
> ########################################################################
> Use REPLY-ALL to reply to list
>
> To unsubscribe from the HPS-SOFTWARE list, click the following link:
> https://listserv.slac.stanford.edu/cgi-bin/wa?SUBED1=HPS-SOFTWARE&A=1
>

########################################################################
Use REPLY-ALL to reply to list

To unsubscribe from the HPS-SOFTWARE list, click the following link:
https://listserv.slac.stanford.edu/cgi-bin/wa?SUBED1=HPS-SOFTWARE&A=1